Masterclass Portret door Annemiek Vera – Zie de Mens

Op 2 maart 2024 geeft Annemiek Vera een Masterclass Portret onder de naam Zie de Mens.

Zij schrijft: Altijd ben ik geraakt en geboeid geweest door hoe gebeurtenissen, het verleden, gevoelens of emoties van invloed zijn op iemands leven.In mijn schilderijen wil ik zichtbaar maken dat wij allen kwetsbaar zijn. Er is veel dat we niet van elkaar weten, niet kunnen weten, dus niet zien. Achter het uiterlijk bevinden zich dieperliggende lagen die met moeite worden blootgelegd. Dat is wat ik met mijn schilderijen beoog.  Mijn werk zet je oog in oog met kwetsbaarheid, met een unieke bezielde binnenwereld die zoveel schoonheid bevat en ontroering kan oproepen. Graag deel ik mijn kennis over het schilderen van een portret in deze Masterclass.

Het hele verhaal? Lees de toelichting bij de cursusomschrijving onder het kopje Activiteiten – Masterclass