Keramiek

Groot beeld/project voor buiten/tuinbeelden / gevorderden (2112)

Voorjaar 2022

Tijdens deze cursus gaat u werken aan een groot beeld of project voor buiten waar u in alle rust al de lessen aan kunt besteden. U hebt de vrijheid om, in overleg met de docent, te kiezen wat u wilt gaan doen. De eerste lessen besteden we aan het uitwerken van uw idee. Wat wilt u gaan maken, hoe wilt u dat aanpakken en wat is uw doel. Het verder ontwikkelen van uw eigen stijl/beeldtaal staat hierbij voorop. De technische kant van het werken met klei en glazuur voor buiten komt in de loop van de cursus aan bod. Voor deze cursus is enige ervaring nodig met klei en glazuur.

dinsdag 19:30 - 22:00 uur
15-02-2022 t/m 24-05-2022
aantal lessen : 12
aantal deelnemers : 6 - 10
kosten : € 255
extra kosten : Bij aanvang van de cursus kunt u klei kopen bij de docent tegen een vergoeding van € 15,00 per pak. Hierin zijn de kosten van het stoken van de oven en het gebruik van een ruim assortiment glazuren doorberekend.
docent : Yvonne Mollee
website docent
opmerking : De cursus bestaat uit 12 lessen, inclusief werk ophalen en nabespreken op 10 mei 2022 (2 uur). Geen les op 12 en 19 april i.v.m. het drogen van het werken & stoken van de oven. De cursus staat op dit moment open voor maximaal 6 deelnemers. Als de 1,5 meter-regel niet meer geldig is, kunnen er meer mensen deelnemen. Heeft u belangstelling en is de cursus vol: meld u dan aan via cursus@wijksatelier.nl. U komt dan op de wachtlijst
locatie : Feuniksgebouw Wijk bij Duurstede
De cursus is gestart. Nog enkele plaatsen beschikbaar!