Beginners

Kennismaken met tekenen/schilderen / beginners (2008)

najaar 2020

Heb je altijd al willen leren tekenen en schilderen? Doe dan mee met de kennismakingscursus! Een leuke en ontdekkende manier om kennis te maken met schilderen en/of tekenen. We gaan aan de slag met allerlei basistechnieken. Je gebruikt verschillende materialen zoals houtskool, krijt, inkt, aquarel en acryl. Naast oefening krijg je ook de mogelijkheid om je verder te verdiepen in het materiaal dat het beste bij je past. De cursus wordt gegeven door drie verschillende docenten met elk hun eigen specialiteit.

donderdag 20:00 - 22:00 uur
24-09-2020 t/m 17-12-2020
aantal lessen : 12
aantal deelnemers : 7 - 8
kosten : € 260
extra kosten : Omdat het een kennismakingscursus is, zorgt het Wijks Atelier voor de materialen.
docent : diverse
opmerking : De docenten voor deze kennismakingscursus zijn: 4x Olga Bohnsack 4x Karin Boers 4x Yara de Kok
locatie : Feuniksgebouw - Wijk bij Duurstede
De cursus is gestart. VOL GEBOEKT! Voor wachtlijst mail naar cursus@wijksatelier.nl.

Basiscursus Fotografie / beginners (2013)

najaar 2020

Kent u alle mogelijkheden van uw fototoestel en gebruikt u die ook? In deze cursus maakt u kennis met de basistechnieken van de fotografie. Hoe gebruikt u de camera en wat kun u er eigenlijk allemaal mee doen? Het wordt allemaal besproken in de lessen. Verder oefent u met de opnametechnieken zoals diafragma, sluitertijd en belichting. Ook compositie, kleur en lichtgebruik stelt de docent aan de orde. Door opdrachten uit te voeren, leert u de basistechniek van de camera te hanteren zodat u deze op creatieve wijze kunt toepassen in uw foto's. In elke les oefent u met uw eigen camera in of buiten het atelier.

maandag 19:30 - 22:00 uur
26-10-2020 t/m 14-12-2020
aantal lessen : 8
aantal deelnemers : 7 - 8
kosten : € 155
extra kosten : Belangrijk! Om aan deze cursus deel te nemen moet u in het bezit zijn van een camera (spiegelreflex, digitale spiegelreflex of digitale camera met handmatige instelmogelijkheden voor diafragma
docent : Rob Haak
website docent
locatie : Feuniksgebouw Wijk bij Duurstede