Algemene voorwaarden

Voor deelname aan een activiteit (cursus/workshop/masterclass) van Stichting Wijks Atelier geldt het volgende:

 1. Uw aanmelding voor een activiteit wordt in behandeling genomen na ontvangst van het volledig ingevulde aanmeldingsformulier, dat u kunt vinden op de website.
 2. Uw inschrijving wordt per e-mail bevestigd.
 3. Na inschrijving heeft u 14 dagen bedenktijd volgens de wettelijke termijn. Bij inschrijving binnen 14 dagen voor aanvang van een activiteit, dient een ondertekend inschrijfformulier te worden ingeleverd, waarbij de bedenktermijn komt te vervallen.
 4. Betaling van de volledige verschuldigde bedrag geschiedt per eenmalige machtiging en zal worden geïncasseerd bij aanvang van de activiteit.
 5. De genoemde kosten zijn exclusief eventueel aan te schaffen materiaal of andere benodigdheden, tenzij anders vermeld.
 6. Het eigendomsrecht en het copyright van het activiteit materiaal berusten bij (de docenten van) Stichting Wijks Atelier.
 7. Annulering van uw aanmelding is mogelijk volgens de volgende regeling:
 8. o Bij annulering door de deelnemer na definitieve inschrijving tot 31 dagen voor aanvang: € 25,- administratiekosten.
  o Bij annulering vanaf 31 dagen tot 48 uur voor aanvang: 20% betalingsverplichting.
  o Bij annulering vanaf 48 uur voor aanvang: 100% betalingsverplichting.

 9. Bij minder dan het als minimum gestelde aantal inschrijvingen gaat een activiteit niet door. U ontvangt in voorkomende gevallen uiterlijk een week voor aanvang bericht over annulering van de activiteit.
 10. Deze overeenkomst is geldig tot en met de laatste lesdag van de betreffende activiteit.